Lidt om mig

Jeg er født i Nakskov i 1949. Gennem mit arbejdsliv har jeg arbejdet som sekretær.

Jeg har altid været glad for at tegne og male, og farver og musik gør mig glad. Jeg har gået på kunstskole, hvor jeg lærte at tegne og male, og det har siden medført mange andre interesser indenfor kunst. Der blev åbnet en helt ny og ukendt verden for mig. Jeg bliver inspireret af naturen, farver og former, musik og kan lide at eksperimentere. Jeg vil kalde mig selv for multikunstner, og jeg kan lide at se på noget smukt.

 

På kunstskolen blev jeg introduceret for encaustic art/voksmaling og faldt pladask for denne malemetode, hvor man maler med varm voks og et strygejern. Det er sjovt og spændende at male med et levende materiale, og jeg har i flere år undervist i denne teknik.

 

Glaskunst kom til i 50-års alderen, hvor jeg begyndte at deltage i diverse kurser i glasteknikker. Jeg er dybt fascineret af mulighederne med glas og glassets gennemsigtighed.

 

Derefter blev jeg indviet i emaljeteknikker, hvor jeg har taget kurser dels i England, hvor jeg er medlem af Guild of Enamellers, og dels i Danmark. For at kunne udnytte emaljeteknikkerne måtte jeg så også lære at lave sølvarbejde.